Дълго време Андрю Гарфийлд или избягваше да говори, или откровено лъжеше за участието

...
Дълго време Андрю Гарфийлд или избягваше да говори, или откровено лъжеше за участието
Коментари Харесай

Защо Андрю Гарфийлд не е получил ролята на принц Каспиян в Хрониките на Нарния?

Дълго време Андрю Гарфийлд или избягваше да приказва, или откровено лъжеше за присъединяване си в " Спайдърмен: Няма път към дома ".

Трябва да признаем, че добре му се получаваше, тъй като съумя да заблуди всички, с което със сигурност е спечелил благосклонностите на президентът на Marvel Studios Кевин Файги, който обича дискретността.

Но в този момент, когато към този момент може, Гарфийлд говори, и то освен за " Спайдърмен: Няма път към дома ". Като да вземем за пример, че доста е желал да вземе основната роля във филмите за " Хрониките на Нарния ".

Актьорът освен мощно е желал това да се случи, само че се е явил и на кастинг. Пред Entertainment Tonight споделя, че тогава е бил при започване на кариерата си и е вярвал, че е съумял да доближи до финалния стадий на кастинга, където обаче бива надвит от Бен Барнс.

Интересното и занимателното в историята е, че Андрю Гарфийлд, несъмнено, се е поинтересувал за какво в последна сметка са предпочели Барнс, а не него. Оказва се, че кастинг продуцентите просто са сметнали, че Гарфийлд не е задоволително хубав за ролята на принц Каспиян, написа Variety.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР